Welkom

 

zoek een adres

of mail: info@reiki.nl

     


 

Start
Inleiding
Wat is Reiki
Geschiedenis
Interview Usui
Over ons
Adres per provincie
Adressen buitenland
Over ReikiMasters
Masteropleiding
Cursusinhoud
Reiki verhalen
Behandelvorm
Mail ons

 

Reiki volgens het Usui Systeem.

Reiki: wat is dat? We hebben ons best gedaan een antwoord te geven op deze site. Kort gezegd: Reiki is een van uit Japan overgewaaid systeem van handoplegging, waarbij je levenskracht (Ki) kunt doorgeven aan jezelf en anderen. Daar knap je van op, je wordt er rustiger van, je krijgt meer inzicht en overzicht. Kortom, je zit lekkerder in je vel en hebt er zin in "om er uit te halen, wat er in zit". Lees hier verder...... of klik op een link in de menubalk.

Reiki als werkvorm is in Nederland bekend sinds 1984. De ReikiMasters die bij ons op de lijst staan werken volgens dat destijds hier ge´ntroduceerde systeem.  Klik hier voor de adressen.

Het is mogelijk om als ReikiMaster in het Usui Systeem op deze site geplaatst te worden. Daar zijn voorwaarden en kosten aan verbonden. Werk je volgens het Usui Systeem en is je lineage terug te voeren naar Hawayo Takata, Chiyuro Hayashi en Mikao Usui, stuur ons dan een mail. Wij nemen dan contact met je op.

Wij hebben in de afgelopen jaren niet stilgezeten en ons verder bekwaamd op allerlei gebied. Dat bleek ook een logisch gevolg van het werk met Reiki. Omdat we deze site alleen voor Reiki willen reserveren, kun je doorklikken naar www.hoka-hey.nl om te zien hoe we je verder van dienst kunnen zijn.

Ben je ge´nteresseerd in een Reiki-behandeling of het doen van een Reikicursus, dan kun je ons altijd bellen of mailen via het daarvoor gemaakte formulier op deze site.