Rianne Leijten

 
Smidsstraat 13
7251 XS Vorden
Tel.: 0575-553528
Web: www.reiki-vorden.nl
E-mail: leijten@reiki-vorden.nl

     


 

Wie ben ik....

Ik ben geboren in Tilburg en ik woon sinds 1993 in Vorden. Ik ben getrouwd met Roelie en samen hebben wij 4 kinderen en zijn de trotse oma's van 5 kleinkinderen. 

Heel open en onbevangen heb ik in juni 2000 aan een Reiki 1e graadscursus deelgenomen. Ik was er erg van onder de indruk en sinds die tijd geef ik mezelf dagelijks Reiki. Al heel snel merkte ik dat ik er ontspannen van werd en dat ik 's avonds niet zo lang wakker lag. In plaats van eindeloos te liggen draaien en alsmaar de dag opnieuw beleven, ga ik nu liggen, geef mezelf Reiki en ben heel snel in dromenland. Ook nam de spanningshoofdpijn waar ik al jaren last van had af. In april 2001 heb ik Reiki 2e graad gedaan. Daar worden de symbolen uitgelegd en leer je hoe je die kunt gebruiken. Zo kun je nog intensiever met jezelf aan de slag.Ik wilde heel graag diverse gebeurtenissen uit mijn leven op een goede manier verwerken en ik heb gemerkt dat Reiki mij daarbij erg geholpen heeft. In de afgelopen jaren is mijn leven in positieve zin veranderd. In 2004 merkte ik dat het ging kriebelen om mijn enthousiasme over Reiki verder uit te dragen. De wens om Reikimaster te worden en zo mensen zelf Reiki te mogen leren werd steeds groter. Bewust heb ik gekozen om te worden opgeleid vanuit de traditie "Usui Shiki Ryoho".

Sinds 13 mei 2007 ben ik Reikimaster. Als Reikimaster wil ik mensen graag leren wat Reiki is en wat je er mee kunt. Ik geef hiervoor Reikicursussen, Reikbehandelingen en organiseer oefenavonden.

Dit alles in de hoop dat zij enthousiast met Reiki aan de gang gaan. Daarnaast vind ik het heel belangrijk om ook na de afronding van de cursus er te zijn als er vragen zijn.

Als jij, net als ik op zoek bent naar een manier om rust in je lijf te vinden, lees dan op mijn website!