Jeannette Stengs-Smits

Brederodestraat 36
1901 HW Castricum
Telefoon: 0251-657580
Mobiel: 06-3001 6054
Website: www.reiki-castricum.nl
E-mail: info@reiki-castricum.nl

 
Mijn naam is Jeannette Stengs-Smits en woon in Castricum, ben getrouwd en heb 3 (volwassen) kinderen en ben inmiddels doorgeschoven naar de volgende generatie vanwege onze lieve kleinkinderen. In 1996 kwam ik in contact met Reiki. Dit is voor mij het begin geweest om te ervaren en te doorleven wie ik nu werkelijk ben. Op advies van een vriendin ben ik een Reiki I cursus gaan doen aangezien ik in een moeilijke fase van het leven zat. De antwoorden wist ik wel maar kon zelf het luikje in mij niet meer openen om weer contact te maken met mijn innerlijke. Gelijk voelde ik dat Reiki bij me paste en schreef me in voor de Reiki I cursus.

Mijn intuďtieve ingeving klopte, het was inderdaad onbeschrijflijk wat er gebeurde. Tijdens de Reiki cursus gebeurde er zoveel en kon er moeilijk woorden aan geven. Er brak iets in mij, mijn afweer-laag een opgebouwde muur brokkelde af en ik kon de zachtheid en kwetsbaarheid van het leven weer voelen. Tegelijkertijd voelde ik me gedragen door een groter kosmisch geheel. Wat gepaard ging met golven van liefde, geborgenheid, emoties en van het even... niet te weten.. hoe nu verder. Maar vele aspecten worden door Reiki weer dieper aangeraakt en gevoeld, zodat de volgende stap om weer "Heel te worden" zich vanzelf aandienden. Aangezien Reiki een Holistische werking heeft voor de mens. Daarna ben ik nog vele cursussen zelf gaan volgen en doorleven zodat mijn levensenergie ook daadwerkelijk vanuit de diepere Bron weer kon gaan stromen. Dat is volgens mij de Essentie van het Leven. De verbinding met onze eigen Innerlijke Kracht.

Reiki is voor mij, een liefdevolle verbinding geworden waar ik me zeer mee verbonden voel en ben dankbaar dat ik het Reiki Masterschap sinds 2005 mag uitdragen en doorgeven. In 2012 zijn we met een groep Reiki Masters naar Japan afgereisd en hebben o.a. het graf van Mikao Usui en vele tempels bezocht in het wonderschone Japan. Tevens zijn we een langere tijd op de Kurama Berg gebleven waar onze grondlegger zijn verlichtingservaring en inzichten van Reiki heeft ontvangen. Het was een zeer indrukwekkende, mooie toevoeging en geschenk aan mezelf om dat te ervaren. In mijn praktijk geef ik met regelmaat vele Reiki en Meditatie cursussen. Indien je je zelf het geschenk van Reiki geef, kies dan voor een traditionele Reiki Master. Zelf werk ik volgens het traditionele Usui Systeem van Reiki en ben aangesloten bij de Reiki Alliance. 

Als Reiki Master, TDM-Meditatie leraar, en Innerlijk Kind therapeut, geef ik Reiki- en Meditatie-cursussen en verdiepingsdagen, behandelingen & individuele sessie's, in mijn praktijk in Castricum N-H.

een warme Reiki groet van mij, Jeannette

Bevrijd jezelf.
Je kunt een ander niets leren.
Je kunt hem alleen helpen het in zichzelf te vinden.

Galileo