Gerrie Driessen

Ierland

 
Dissel 40
1141 ZM Monnikendam
0299-742959
06-46087648
E-mail: gmmdriessen@gmail.com

     


 

Reiki in het stofdoekenmandje... 

Ik ben Gerrie Driessen , Moeder van 3 prachtige kinderen en oma van 3 bijzondere kleinzoons en 1 bijzondere kleindochter. Lang geleden ..in 1988 kreeg ik een uitnodiging om aan een Reiki cursus deel te nemen. Veel voor- informatie had ik niet , dat was er in die tijd ook niet echt. Het enige wat ik wel had waren de ervaringen met handopleggen van mijn grootvader en vader. Dus toog ik heen en tot op de dag van vandaag is dat een van de beste beslissingen die ik voor mezelf had kunnen nemen.

Reiki is mijn trouwe partner.

Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik het wel eens ,voor kortere perioden,verwaarloosd heb. Nu ja mezelf dus eigenlijk. Ik zou mooie ervaringen kunnen vertellen ,maar de belangrijkste is voor mij dat op het moment dat ik het hard nodig heb  Reiki uit mijn stofdoekenmandje valt, Niet echt, maar zo noem ik het zelf . Ik kan ,en wil, er dan niet omheen . Liefdevol krijg ik de kans om me (weer) opnieuw te verbinden en daardoor meer en meer mijzelf ga herkennen in wie ik wezenlijk ben. Het is niet altijd prettig geconfronteerd te worden, zie mijn weerstand hierboven beschreven, maar nog nooit ben ik teleurgesteld in het resultaat, en ben ik blij met Reiki .

De tijd is dan ook aangebroken om het vluchten in verwaarlozing achter me te laten en er vol voor te gaan. Ervaringen  hebben mij ervan overtuigd dat ik gelukkig word wanneer ik de volle verantwoordelijkheid draag voor waar ik in geloof. En dat is in mijzelf met Reiki in de hand. 

Ik behandel U graag en geef regelmatig cursussen.

Gerrie Driessen