Gerda van der Knaap

Burg. Albardastraat 8
9076 ET St. Annaparochie
Tel: 0518-401887
Website: www.reikihuis-friesland.nl
E-mail: g.knaap-leenstra@hccnet.nl

 

Reiki is Universele levensenergie, die is overal om ons heen, het is in ons. Het is waaruit al het leven ontstaat. Het is niets mysterieus. Wij worden met Reiki geboren. Reiki is Onvoorwaardelijke Universele liefde. Reiki is niet uit te leggen, je moet het ervaren, net zoals liefde niet is uit te leggen.

Door Inwijdingen, gegeven door een Reiki Master op een Reikicursus, word je weer geopend voor het laten stromen van die levensenergie. Iedere cursist wordt door de inwijdingen bevrijd van blokkades, die al heel vroeg zijn ontstaan door het verdringen van pijnlijke emoties.

Reiki zorgt voor het zelfherstellend vermogen, niet de behandelaar geneest, maar Reiki doet het werk, het is een intelligente energie. De ontvanger van Reiki geneest zichzelf. Reiki is altijd positief, nooit negatief. Reiki kan geen kwaad, heeft geen bijwerkingen. Het ondersteunt de werking van het geneesmiddel, eventuele bijwerkingen worden verminderd.

De schoonheid van Reiki is de eenvoud, het is eenvoudig te leren en te beoefenen. Er is geen voorstudie voor nodig. Iedereen kan Reiki leren.Nadat je de eerste graad Reiki hebt gedaan kun je er meteen mee aan de slag. Je kunt jezelf maar ook anderen helpen. Het is en blijft het mooiste geschenk aan jezelf. Het is van jou, ze kunnen het je nooit afnemen.

Je kunt het altijd en overal gebruiken, je hebt er niets voor nodig. Je "werktuigen", je handen heb je altijd bij je.

Reiki, een waardevol geschenk, dat ons is gegeven!

Gerda van der Knaap

 

Start
Omhoog
Christien Smit
Gerda van der Knaap