Christien Smit

Rozenbergswijk 10
8413 CW Oudehorne
Telefoon: 0513-542088
Website: www.mannazfriesland.nl
E-mail: mannaz@hetnet.nl

 

Wat is Reiki?

Reiki betekent universele levensenergie.
Bij een Reiki behandeling wordt deze universele levensenergie doorgegeven via de handen. Reiki ondersteunt het genezingsproces, zowel lichamelijk als geestelijk. Reiki stimuleert als het ware het zelfgenezend vermogen van de persoon of het dier dat wordt behandeld.
Lichamelijke klachten
Veel lichamelijk klachten zijn een reactie van het lichaam op jouw manier van leven. Ik geloof dat je lichaam het beste met je voor heeft en jou iets duidelijk wil maken. Als je bijvoorbeeld te lang over je grenzen gaat, kunnen stressklachten ontstaan, zoals rugpijn, last van nek en schouders, hoofdpijn, maagklachten etc.
Inzicht in je klachten
Door Reiki kom je bewuster in het leven te staan. Hierdoor zie je resultaat op lichamelijk niveau, bijvoorbeeld de rugklachten verdwijnen, maar ook krijg je door Reiki inzicht in hoe je rugklachten kunt voorkomen. Zowel een griepje als een chronische ziekte kunnen met Reiki worden behandeld.
Levensbedreigende ziekten
Ook levensbedreigende ziekten kunnen heel goed met Reiki worden behandeld, het is niet te zeggen dat al deze ziekten geheel verdwijnen, maar de Reiki is in positieve zin ook van grote invloed op bijwerkingen van bijv. chemokuren. Reiki werkt nl ontgiftend, zodat de schadelijke stoffen versneld het lichaam verlaten en je minder last hebt van misselijkheid.
Kinderen, dieren en planten
De uitwerking op kleine kinderen is zeer positief, zij staan namelijk nog heel onbevooroordeeld in het leven. Dit geldt ook voor dieren, ik heb hier hele mooie ervaringen mee.
Reiki 1 cursus
Leer in n weekend hoe je jezelf, anderen en dieren kunt behandelen. Kosten 150, incl. origineel certificaat van de Reiki Alliance + cursusboekje en boekje van de geschiedenis van Reiki.
Reiki 2 cursus
Dit is een verdieping op de Reiki 1 cursus. Je moet minimaal 3 maanden Reiki hebben.
Kosten 500 incl. origineel certificaat van de Reiki Alliance.
Reikibehandeling

Een Reikibehandeling duurt incl. een vr- en nagesprek minimaal 1,5 uur. Kosten 40.
Het is handig om gemakkelijk zittende kleding te dragen.