Brigitte Wiers

Veen en Duin 33
2061 XA Bloemendaal.
tel.: 023 5252327
mobiel: 06 1016 6481
E – mail: b.wiers@quicknet.nl

 

……  eιn  van de wezenlijke aspecten van Reiki  is voor mij het aanraken en aangeraakt worden, op alle niveaus van het mens-zijn. Liefdevol, respectvol steunend, helend en zelfhelend.

Toen ik in 1988 voor het eerst in aanraking kwam met Reiki, via een behandeling, was mijn reactie totaal anders dan boven beschreven . Ik voelde angst en weerstand en moest bijna kotsen van ellende. Deze reactie leerde mij iets over mijzelf en de noodzaak om juist met Reiki aan het werk te gaan. Ik wilde van het tweede gedeelte van mijn leven een bewuster, gezonder en liefdevoller bestaan maken. In de Reiki-cursus kreeg ik een bewijs dat ik op de goede weg was. Tijdens de initiaties voelde ik me eindelijk “ thuiskomen.” Sinds 1990 ben ik Reiki-master en geef ik cursussen en behandelingen. Daar waar ik gevraagd wordt en natuurlijk ook in Bloemendaal.

Naast mijn werk als Master ben ik ook werkzaam in de geriatrische bejaardenzorg (dementerende bejaarden), en werk natuurlijk veel met Reiki. Verder ben ik moeder van een volwassen dochter met, ja natuurlijk, Reiki-handjes.Reiki is niet weg te denken in mijn leven. De energie symboliseert voor mij de essentie van leven, van zijn. Reiki ondersteunt mij in mijn streven volop te leven en daarvoor verantwoording te nemen en ik leer steeds meer mijn eigen leringen, mijn eigen waarheid te leven.

Wat anderen betreft: ik vind het fascinerend steeds weer te ontdekken hoe mensen veranderen in en na een Reiki-cursus en meer en meer open worden, zichzelf worden. Dank je voor het lezen van mijn woorden. Mocht je meer willen weten, mijn folder willen ontvangen of je op willen geven voor een cursus, behandeling of open avond; bel of mail me… 

Brigitte