Arianne Groeneveld

Dick Nijssen

Badhuisweg 3
8181 RA Heerde
Telefoon: 0578-695757
Website: www.helioscentrum.nl
E-mail: helios@helioscentrum.nl

 

Onze achtergrond

Wij kwamen in 1986 in contact met Reiki. Het was een stormachtig begin van een inmiddels 21 jaar durende liefdesrelatie met Reiki, en met elkaar.

Nadat we Reiki I en II hadden geleerd, begonnen we mensen te behandelen in onze behandelpraktijk in Lelystad. Het raakte ons, wat Reiki voor al die mensen kon betekenen, maar we waren minstens even onder de indruk van de uitwerking die Reiki op onszelf had. Ons leven werd warmer, eerlijker, opener – we kwamen in een stroomversnelling van persoonlijke groei terecht.

In 1988 werden wij tot Reiki Master opgeleid, Arianne door Phyllis Lei Furumoto en Dick door Michael Hartley. In 1992 werd ons Reikicentrum/behandelpraktijk in Lelystad te klein, en kochten wij een grote boerderij in Heerde op de Veluwe die wij verbouwden tot Reiki cursuscentrum met overnachtingsmogelijkheid: Helios Reiki & Groei Centrum. Het centrum is met de jaren uitgegroeid: liefdevolle handen hebben er steeds meer bijgebouwd en het grote natuurlijke terrein eromheen is zo vormgegeven dat wij, als het weer meezit, geheel beschut kunnen behandelen in de natuur.

In Heerde delen wij onze liefde voor Reiki door middel van het geven van Reiki behandelingen, van interne Reiki I- en II cursussen en we leiden kandidaten op tot Reiki Master. Op uitnodiging geven wij ook cursussen in het land. Wij werken volgens de richtlijnen van de Reiki Alliance.

Op onze site vind je een fotoreportage van het centrum (onder “Wie zijn wij”), de volledige informatie over alle Reikigraden en de Reikitherapeutenopleiding en in de Artikelen selectie vind je tal van artikelen over Reiki waaronder veel bijzondere Reiki-ervaringen van behandelaars.

Arianne Groeneveld & Dick Nijssen

 

Helios Reiki & Groei Centrum